Imaginea faciala pasaport

La preluarea imaginii faciale pentru obtinerea pasaportului solicitantul nu trebuie să aibă capul acoperit și ochii închiși, iar expresia feței acestuia trebuie să reprezinte o stare comună.

(Preluarea imaginii faciale se poate realiza cu capul acoperit, pentru motive religioase, cu condiția ca fața titularului, de la baza bărbiei și până la frunte, să fie vizibilă în mod clar și fără umbre de lumină.)

Nu am reusit sa identific ce reprezinta o stare comuna (stare comuna in general sau o stare comuna a persoanei respective?

COMÚN, -Ă, comuni, -e, adj.
1. Care aparține mai multora sau tuturor; care privește sau interesează pe mai mulți sau pe toți; de care se folosesc mai mulți sau toți; obștesc. 

Daca cea mai mare parte din timp persoana e iritată, trebuie sa fie iritată si la preluarea imaginii faciale? Dacă e veselă – nu in sensul de vase folosite la masă – trebuie să zâmbească la preluarea imaginii? Si tot asa, in functie de cate stări există?….

Pentru ca traim intr-o societate plina de emotii (fie ca sunt reale sau simulate), cred ca trebuie câte un pasaport pentru fiecare stare/situatie in care se afla o persoana….:)))

 

Leave a Reply